Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika rasvijetljena tri krivična djela ,,Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Krađa“

| Gradiška | Srijeda, 04. mart 2020.


      Policijski službenici Policijske stanice Srbac, identifikovali su i lišili slobode lice Z.T. iz Srpca, za koje postoji sumnja da je počinilo tri krivična  djela ,,Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Krađa“.
    
Naime, Policijskoj stanici Srbac, 03.03.2020. godine oko 03,10 časova, oštećeni je prijavio da je izvršena provala u trgovinsku radnju u privatnom vlasništvu,  u mjestu Kukulje, opština Srbac, razbijanjem stakla na ulaznim vratima, te je u unutrašnjosti objekta obijena kasa iz koje je otuđena za sada neutvrđena količina novca.
Takođe, Policijskoj stanici Srbac, 03.03.2020. godine oko 07,05 časova, oštećeni je prijavio da je izvršena provala u trgovinsku radnju u privatnom vlasništvu, u mjestu Mali Razboj, opština Srbac, razbijanjem stakla na ulaznim vratima, te je u unutrašnjosti objekta obijena kasa iz koje je otuđena za sada neutvrđena količina novca.
       Dalje, Policijskoj stanici Srbac, 03.03.2020. godine, oštećeni je prijavio da je u noćnim časovima, izvršena provala u Ambulantu porodične medicine, kao i u apoteku  privatno vlasništvo koja se nalazi u sklopu ambulante, u mjestu Kukulje, opština Srbac, te je iz unutrašnjosti objekta otuđena za sada neutvrđena količina novca.
     
Dalje, Policijskoj stanici Srbac, 03.03.2020. godine, oštećeni je prijavio da je u noćnim časovima, ispred kuće stanovanja u mjestu Razboj Lijevčanski, opština Srbac  otuđen ženski biciklo marke „NSU“.
     
Policijski službenici Policijske stanice Srbac, radeći na rasvjetljavanju imovinskih krivičnih djela, te operativnim radom na terenu, došli su do saznanja da se lice Z.T. iz Srpca, može dovesti u vezu sa izvršenjem gore navedenih krivičnih djela, te je isti u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor i lišen slobode. 
 O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmete podnose izvještaj za počinjena krivičnoa djela protiv navedenog lica.