Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

Saobraćajne nezgode na području Policijske uprave Istočno Sarajevo

| Istočno Sarajevo | Ponedeljak, 03. avgust 2020.

 
       Na lokalnom putu Krupac - Vojkovići u ulici Druge sarajevske brigade u mjestu Krupac, opština Istočna Ilidža, 01.08.2020. godine, oko 16,45 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „Renault“, kojim je upravljalo lice A.Ž. iz Novog Grada i putnički automobil marke „Volkwagen“ tip „Passat“ kojim je upravljalo lice S.F. iz Ilidže.

Teške tjelesne povrede zadobio je suvozač u vozilu „Renault“ lice inicijala N.H. kome je ukazana ljekarska pomoć u JZU Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

 

Na magistralnom putu Han Pijesak - Sokolac u mjestu Luburić Polje, opština Sokolac, 01.08.2020. godine, oko 16,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza, u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Renault“, kojim je upravljalo lice D.G. iz Republike Srbije koje je zadobilo teške tjelesne povrede.

Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u DZ Sokolac, a potom je upućeno u JZU Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

 Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Sokolac, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

 

 

Na magistralnom putu M2-508, u mjestu Potoci, opština Pale, dana 01.08.2020. godine dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil marke “Volkswagen“, kojim je upravljalo lice inicijala NJ.K. iz Istočnog Starog grada i putnički automobil marke “Volkswagen“, kojim je upravljalo lice inicijala R.K. iz Pala.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi  vozač NJ.K. zadobio je teške tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć u Javnoj zadravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.