Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

Identifikovana lica koja su u jednoj ulici u Tesliću izvršila seriju krađa

| Doboj | Petak, 14. avgust 2020.

 

Policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj  operativnim radom na terenu identifikovali su lica inicijala N.K. i M.H., oba sa područja opštine Tešanj, FBiH, zbog osnova sumnje da su u ulici Svetog Save u Tesliću zajedno izvršila tri krivična djela „Teška krađa“, dok za prvoprijavljeno lice inicijala N.K. postoji osnov sumnje da je samostalno izvršilo pet krivičnih djela „Teška krađa“, jedno krivično djelo „Teška krađa“ u pokušaju i jedno krivično djelo „Krađa“.

Za prijavljena lica postoji osnov sumnje da su 04/05.06. i 05/06.06.2020. godine, izvršila provale u tri podrumske prostorije, odakle su otuđila bicikl i više vrsta električnog i drugog alata.

Za prvoprijavljeno lice inicijala N.K. postoji osnov sumnje da je 06/07.06.2020. godine, izvršilo provalu u tri podrumske prostorije, odakle je otuđilo dva bicikla dok je u trećem objektu izvršena premetačina stvari i ništa nije otuđeno. 

  Takođe, za navedeno lice postoji osnov sumnje da je u periodu od 03.06. do 07.06.2020. godine iz haustora stambene zgrade otuđilo bicikl.