Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

Protiv lica inicijala Z.D. i I.Ć. podnešen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“

| Trebinje | Srijeda, 09. decembar 2020.

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv lica Z.D. i I.Ć. kod kojih je prilikom pretresa putničkog automobila marke „Volkswagen“, tip „Passat“ pronađeno i oduzeto, u bijeloj najlonskoj kesi, 251,1 gr. bijele, praškaste materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

Policijski službenici ove Uprave su 22. novembra 2020. godine, na regionalnom putu R1-6101, Stolac – Krivača, u mjestu Berkovići, zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Passat“ kojim je u trenutku kontrole upravljalo lice inicijala Z.D. dok se na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala I.Ć.

Prilikom pregleda vozila uočena je bijela najlonska kesa sa bijelim sadržajem koji aoscira na opojnu drogu kokain.

Odmah je o događaju obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzmu sve mjere i radnje kako bi se dokumentovalo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.