Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

Zatečen i lišen slobode na mjestu izvršenja krivičnog djela

| Zvornik | Četvrtak, 17. decembar 2020.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, postupajući po prijavi da je jedno lice iz kozmetičke radnje koja se nalazi u ulici Svetog Save u Zvorniku, pokušalo da otuđi kozmetičke proizvode, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli i lišili slobode lice inicijala D.Đ. iz Milića, kod koga su pronađeni otuđeni predmeti.

Preduzimajući dalje aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog događaja, policijski službenici su utvrdili da za navedeno lice postoji sumnja da je isti dan, iz još dva butika na području Zvornika, otuđilo odjevne predmete.

Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.