Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

Tokom vikenda privremeno oduzeta dva vozila zbog neplaćenih novčanih kazni

| Zvornik | Ponedeljak, 22. februar 2021.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, tokom proteklog vikenda su privremeno oduzeli dva putnička automobila od lica za koja je utvrđeno da posjeduju dug u Registru novčanih kazni, i prema njima slijede dalje zakonom propisane mjere i radnje.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 20.02.2021. godine oko 20,10 časova, zaustavili su putnički automobil marke „Škoda”, kojim je upravljao P.P. iz Zvornika. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da lice upravlja vozilom bez važeće vozačke dozvole. Provjerama  u Registru novčanih kazni utvrđeno je da P.P. ima dug u iznosu od 1.530 KM, zbog čega su policijski službenici privremeno oduzeli putnički automobil.

Takođe, policijski službenici Policijske stanice Kozluk su, 21.02.2021. godine,  privremeno oduzeli putnički automobil marke „VW Golf”, kojim je upravljao M.V. iz Zvornika. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da lice upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, a provjerama u Registru novčanih kazni utvrđeno je da M.V. ima dug u iznosu od 5.520 KM, zbog čega su policijski službenici privremeno oduzeli putnički automobil.