Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

Nakon višečasovne pretrage terena pronađene pedesetšestogodišnja žena i četverogodišnja djevojčica

| Istočno Sarajevo | Utorak, 09. mart 2021.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, su 08.03.2021. godine oko 20:15 časova, nakon informacije radnika Šumskog gazdinstva Treskavica, da se na šumskom rejonu kreću dva nepoznata lica, odmah krenuli u pretragu terena, pronalazak i identifikaciju lica.

Istog dana, oko 21,00 čas Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su žena inicijala LJ.P. i četvorogodišnja djevojčica, državljanke Republike Srbije, koje su odsjele u apartmanskom smještaju na području Jahorine, izašle u šetnju oko 16,00 časova te da se do momenta prijave nisu pojavile.

Nakon višečasovne potrage policijskih službenika, pripadnika Gorske službe spasavanja Jahorina i radnika ŠG Treskavica, na nepristupačnom planinsko-šumskom području u mjestu Kasindolska Rijeka, opština Trnovo, oko 23:00 časa pronađene su pedesetšestogodišnja žena i djevojčica u stabilnom psiho-fizičkom stanju.

Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvaljuje se pripadnicima ŠG Treskavica i Gorskoj službi spasavanja Jahorina na kooperativnosti i saradnji u rješavanju ovog slučaja.