Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Policijski službenici drugi put za mjesec dana privremeno oduzeli vozilo od istog lica

| Zvornik | Subota, 27. mart 2021.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, privremeno su oduzeli putnički automobil marke „Mazda“ od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Naime, policijski službenici PS za BS Zvornik, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na nedozvoljenu brzinu kretanja vozila, 26.03.2021. godine oko 17,00 časova, zaustavili su, po uočenom prekršaju, putnički automobil marke „Mazda“, kojim je upravljao M.V. iz Zvornika.

Izvršenom kontrolom utvrđeno je da pored prekršaja nedozvoljene brzine kretanja vozilom, lice upravlja vozilom koje nije registrovano, da se na vozilu nalaze registarske oznake koje ne pripadaju tom vozilu, kao i da lice upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Izvršenim provjerama u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 5.550 KM.

Protiv M.V. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Zvorniku.

Podsjećamo da su policijski službenici Policijske stanice Kozluk, u toku mjeseca februara, od istog lica privremeno oduzeli putnički automobil marke „VW Golf”, kojim je tom prilikom upravljao u saobraćaju.