Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Policijski službenici spriječili samoubistvo u Karanovcu, područje opštine Petrovo

| Petrovo | Subota, 27. mart 2021.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, danas 27.03.2021. godine, pravovremenom reakcijom i smirenim pristupom,  nagovorili su  LJ.T. sa područja opštine Petrovo,  da izađe iz rijeke Spreče i da ne izvrši samoubistvo, te su joj na taj  način spasili život.

Naime, Policijska stanica Petrovo je od strane  Policijske stanice Gračanica, obaviještena  da se u mjestu  Karanovac, područje opštine Petrovo, jedna ženska osoba bacila pod putnički voz koji saobraća na liniji Doboj- Petrovo.

Međutim, mašinovođa je na vrijeme uočio i uspio zaustaviti voz. Iako je navedeno lice zadobilo povrede od udara voza, isto se uputulo  ka rijeci Spreči. Po zaprimanju navedene informacije, policijski službenici Policijske stanice Petrovo odmah su se uputili na lice mjesta te razgovorom sa  LJ.T.,  uspjeli su je odgovoriti od njene namjere, te  je bezbjedno izvesti iz rijeke  Spreče.

S obzirom da je navedeno lice pokazivalo znakove rastrojstva, isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja „Ozren“ prevezeno u dobojsku bolnicu, gdje je zadržano na liječenju.