Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

Evidentirane tri prevare na području Modriče i Doboja

| Modriča | Utorak, 13. april 2021.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela „Prevara“ koje su evidentirane na području  Modriče i Doboja.         

Policijskoj stanici Modriča, 12.04.2021. godine, obratila su se dva oštećena lica koja su prijavila da su stupila u kontakt sa nepoznatom osobom koja se predstavila kao „Miralem iz Modriče“ radi kupovine nafte, te da je od jednog lica uzelo 1.000 KM  za kupovinu 1.000 litara nafte a od drugog lica 1.500 KM za kupovinu 1.500 litara nafte i da im je reklo da po naftu dođu pred Rafineriju ulja u Modriči. Kada su navedena lica došla pred Rafineriju nafte nisu zatekli navedeno lice.

Podsjećamo da je Policijskoj stanici Doboj 1, 07.04.2021. godine, prijavljeno  da je oštećeno lice sa područja grada Doboja, dvojici nepoznatih lica koja su se predstavila da rade u  Rafineriji ulja u Modriči dalo 1.400 KM za kupovinu  regresirane nafte, a da mu isti nisu isporučili dogovorenu količinu.

Policijska uprava Doboj apeluje na građane da budu oprezni prilikom ovakvih vidova kupovine, te ovom prilikom pozivamo iste ako su prevareni na ovaj ili sličan način da to prijave policiji.