Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Rasvijetljeno više krivičnih djela na području Istočnog Novog Sarajeva

| Istočno Sarajevo | Srijeda, 21. april 2021.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, rasvijetlili su više krivičnih djela „Krađa“, od čega jedna krađa putničkog automobila i više krivičnih djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ počinjenih na području opštine Istočno Novo Sarajevo, te su dana 19.04.2021. godine lišili slobode izvršioca.

Lice E.A. iz Istočne Ilidže se sumnjiči da je dana 17.04.2021. godine otuđilo više artikala iz trgovinske radnje u ulici Spasovdanska, opština Istočno Novo Sarajevo, te toku noći 17/18.04.2021. godine sa parking prostora u ulici Spasovdanska, otuđio putnički automobil, kojim je u ulici Petra Kočića, opština Istočno Novo Sarajevo, sletilo sa kolovoza, čime je na automobilu nastupila materijalna šteta.

Pored navedenog, lice se sumnjiči da je dana 19.04.2021. godine u ulici Spasovdanska otuđilo više artikala iz trgovinske radnje, te je u istoj ulici u stubištu zgrade ispisalo grafite, a u ulici Hilandarska, opština Istočno Novo Sarajevo, iz haustora zgrade otuđilo bicikl.

Otuđeni putnički automobil i bicikl su pronađeni i vraćeni vlasnicima, a nakon dokumentovanja predmeta pritiv E.A. biće podnesen izvještaj za počinjena krivična djela Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.