Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Verbalno i fizički nasrnuo na policijske službenike i radnicu ugostiteljskog objekta

| Teslić | Ponedeljak, 26. april 2021.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 24.04.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala A.P. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijskoj stanici Teslić, istog dana oko 22,30 časova, prijavljeno je da se u jednom ugostiteljskom objektu na području opštine Teslić nalaze dva lica u alkoholisanom stanju koja odbijaju da napuste objekat. Po ulasku policijskih službenika u ugostiteljski objekat uočena su lica inicijala A.P i B.V., gdje je lice inicijala A.P.  vrijeđalo radnicu navedenog objekta, nakon čega je u pravcu iste bacilo flašu koja je udarila u zid i  šank. Nakon navedenog lice A.P. je  verbalno,  a potom i fizički nasrnulo na policijske službenike, nakon čega je lišeno slobode.

Izvršenim alkotestiranjem kod navedneog lica je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,14 g/kg.

S obzirom da su navedena krivična djela izvršena u ugostiteljskom objektu poslije 22,00 časa, nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv vlasnika lica inicijala Ž.M. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Nepostupanje po zdravstvenim propiisma za vrijeme epidemije“.