Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Sastanak načelnika PU Istočno Sarajevo sa načelnikom opštine Istočno Novo Sarajevo

| Istočno Sarajevo | Ponedeljak, 31. maj 2021.

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac sastao se danas u prostorijama opštine Istočno Novo Sarajevo sa načelnikom opštine Jovanom Katićem.

Tokom sastanka načelnik Šehovac govorio je o aktuelnom stanju bezbjednosti i predočio statističke pokazatelje, na osnovu kojih je zajednički konstatovano da je bezbjednosna situacija na području opštine Istočno Novo Sarajevo zadovoljavajuća.

Razgovarano je o nizu projekta koji su u toku i onim koji će tek biti realizovani, ali najveća važnost data je projektu video-nadzora i postignitim razultatima uz pomoć istog.

Zahvaljujući projektu video-nadzora ostvareni su jako dobri rezultati zaključili su načelnici, te usaglasili da sistem uporedo sa  izgradnjom i razvojem opštine Istočno Novo Sarajevo ubuduće treba unaprijedi i nadograditi.

Načelnici su dosadašnjusaradnju ocijenili kao uspješnu, te izrazili očekivanjeda će se kao takva i nastaviti. Prije svega kroz otvoren dijalog o potrebema i eventualnim problemima, a sve u cilju održavanja i unapređenja stanja bezbjednosti.