Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U saobraćajnoj nezgodi u mjestu Zagoni dvadesetdvogodišnji mladić izgubio život

| Bijeljina | Utorak, 29. jun 2021.

Na magistralnom putu Bijeljina – Ugljevik  u mjestu Zagoni, 29.06.2021. godine oko 00,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je izgubljen život.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri putnička vozila i to „Golf  4“,  kojim je upravljao M.J.,  koji je zadobio teške tjelesne povrede, vozilo „Golf  4“,  kojim je upravljao V.T. i vozilo „Golf  6“,kojim je upravljao C.B., a u kojem su se   pored suvozača G.E.  nalazila i dva putnici A.S. i Z.S..

Vozač  vozila „Golf 6“  C.B. od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminuo je u Medicinskom centru Bijeljina, dok su ostala lica koja su bila u vozilu zadobila tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i sva tri lica su zadržana na bolničkom liječenju.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta.

O svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdio tačan   uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nezgode.

U vremenu od 00,30 do 03,00 časa saobraćaja je bio obustavljen na ovoj dionici puta, isti se je odvijao preko alternativnih pravaca.