Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Dva lica lišena slobode zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

| Gradiška | Četvrtak, 01. jul 2021.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 01.07.2021. godine, lišili su slobode V.T. i N.V., obojica iz Gradiške, koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo ,,Teška tjelesna povreda“.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 01.07.2021. godine, oko 00,15 časova, prijavljeno je da je u prostorije zdravstvene ustanove u Gradišci doveženo lice sa povredama u predjelu glave, a koje je zadobilo u fizičkom obračunu od strane dva lica.

Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, došli su do operativnih saznanja da je 30.06.2021. godine, u večernjim časovima u dvorištu kuće stanovanja oštećenog, u mjestu Jazovac, Grad Gradiška, došlo do fizičkog oračuna između više lica, kojom prilikom je oštećeni zadobio teške tjelesne povrede, zbog čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na dalje zbrinjavanje.

O svim okolnostima obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se V.T. i N.V. ispitaju na navedene okolnosti, te da se dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.