Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Uhapšeno lice koje je fizički napalo vozača taksi vozila

| Bijeljina | Četvrtak, 23. septembar 2021.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 23.09.2021. godine oko 02,40 časova lišili su slobode lice N.G., zbog postojanja osnova sumnje da će nastaviti sa činjenjem krivičnog djela ili prekršaja.

Naime, Policijska stanica Bijeljina 23.09.2021. godine oko 02,25 časova od strane ljekara Hitne pomoći, zaprimila je prijavu, da se na navedeno Odjeljenje javio taksista, radnik „Patrol taksija“ sa povredama u predjelu glave, koje mu je nanijelo nepoznato muško lice.

Policijski službenici obavili su razgovor sa povrijeđenim licem, koje je izjavilo da ga je nepoznato muško lice fizički napalo u taksi vozilu, te da je polupao taksimetar i oštetio unutrašnjost vozila.

Brzim i efikasnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice Bijeljina identifikovali su i ponašli osumnjičeno lice, koje je bilo u vidno alkoholisanom stanju.

O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje i prikupljanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se navedeni događaj dokumentovao i dostavio Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica N.G..