Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U dvije saobraćajne nezgode povrijeđena dva motociklista i putnik

| Prijedor | Četvrtak, 21. oktobar 2021.

Policijskoj upravi Prijedor  20.10.2021. godine, prijavljene su dvije saobraćajne nezgode u kojima su teško povrijeđena tri lica.

Oko 20,35 časova u ulici Slavka Rodića u Prijedoru dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice N.K. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Nissan“ i Đ.S. iz Prijedora, upravljajući motociklom marke „Honda“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je motociklista Đ.S. i putnik na motociklu G.P. iz Prijedora. Zbog težine povreda povrijeđena lica su prevezena na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Istog dana oko 17,00 časova u Kozarskoj Dubici, na raskrsnici ulica Vojvode Putnika, Dobrovoljačke i Ustaničke, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice M.M. iz Kozarske Dubice upravljajući vozilom marke „Golf“ i B.Z. iz Kozarske Dubice upravljajući motociklom marke „Honda“. Vozač motocikla koji je zadobio teške tjelesne povrede prevezen je u Javnu zdravsttvenu ustanovu Bolnica „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača.