Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U saobraćajnoj nezgodi smrtno stradao vozač, dva lica povrijeđena

| Bratunac | Ponedeljak, 17. januar 2022.

Policijskoj stanici Bratunac je 14.01.2022. godine oko 17,35 časova prijavljena saobraćajna nezgoda na regionalnom putu Bratunac – Srebrenica, u ulici Svetog Save u opštini Bratunac u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, dva lica povrijeđena.

Na lice mjesta su upućeni policijski službenici PS Bratunac, pripadnici Doma zdravlja i Teritorijalne vatrogasne jedinice Bratunac. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva teretna motorna vozila marke „Fiat“. Jednim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala S.S. iz Srebrenice koje je smrtno stradalo. Drugim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala M.Z. iz Bratunca koji je zadobilo teške tjelesne povrede, a suvozaču M.Z. su konstatovane lake tjelesne povrede u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, gdje su navedena lica liječena.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Totalna obustava saobraćaja je trajala od 17,35 do 19,50 časova, dok se saobraćaj odvijao alternativnim putnim pravcima. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je policijskim službenicima PS Bratunac naložio vršenje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti.