Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U Kalinoviku pronađeno beživotno tijelo

| Kalinovik | Ponedeljak, 16. maj 2022.

Policijskoj stanici Kalinovik dana 14.05.2022. godine oko 14,00 časova prijavljeno je da je u mjestu Ulog, opština Kalinovik, na gradilištu Hidroelektane „Ulog“ pronađeno oštećeno vozilo marke „Dacija Duster“.

Policijski službenici policijske stanice Kalinovik su izašli na lice mjesta i zatekli navedeno oštećeno vozilo, a nedaleko od vozila beživotno tijelo lica inicijala N.M. iz Beograda. Na lice mjesta pored patrole izašao je i doktor Doma zdravlja kao i pripadnici spasilačkog društva „Wolf“ koji su zbog nepristupačnosti terena angažovani na izvlačenju beživotnog tijela.

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske uprave Foča, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju navedenog događaja.

Pronađeno beživotno tijelo je preveženo u mrtvačnicu u Univerzitetsku bolnicu Foča, a obdukcija tijela će biti izvršena dana 16.05.2022. godine po naredbi Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Dalji rad na rasvetljavanju navedenog događaja je u toku.