Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

Policijski službenik povrijeđen prilikom redovne kontrole i regulisanja saobraćaja u Zvorniku

| Zvornik | Petak, 12. avgust 2022.

 

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili su uviđajsaobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik- Bijeljina, u mjestu Karakaj, 11.08.2022. godine oko 05,10 časova, a unezgoda u kojoj sutri lica povrijeđena.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Audi A6“, kojim je upravljalo lice A.V., putničko motorno vozilo marke „Škoda fabia“, kojim je upravljalo lice E.B., parkirano službeno putničko motorno vozilo marke „Škoda octavia“, koji je koristio policijski službenik E.T. prilikom obavljanja poslova redovne kontrole i regulisanja saobraćaja i pješak – policijski službenik E.T.

U Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik su policijskom službeniku E.T., i vozaču E.B. i suvozaču A.V. iz putničkom vozila marke „Škoda fabia“, konstatovane lake tjelesne povrede.

 Policijski službenici PS za BS Zvornik su vozača putničkog vozila marke „Audi A6“ sankcionisali po članovima 176., 130. i 96. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.