Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Najave | Informisanje javnosti » Najave

Povodom Dana policije, Policijska uprava Foča organizuje „Dan otvorenih vrata“

| Foča | Petak, 22. mart 2019.

     Povodom obilježavanja  4. aprila - Dana policije Republike Srpske, Policijska uprava Foča će 25.03.2019.godine sa početkom u 12,15 časova, u ul. NJegoševa, ispred Centra za kulturu i informisanje u Foči,  organizovati „Dan otvorenih vrata“.
      Tom prilikom će pripadnici Policijske uprave školarcima i prisutnim građanima prezentovati materijalno- tehnička sredstva, opremu i vozila kojom raspolažu organizacione jedinice naše Uprave, a koju isti koriste prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka. Pripadnici Jedinice za podršku će izvesti pokaznu vježbu obezbjeđenje ličnosti, kojom prilikom će demonstrirati odbranu od naoružanog napadača.
      Obavještavamo građane  Foče da će 25.03.2019 .godine u vremenu od 11,30 do 13,00 časova, zbog navedenih aktivnosti, privremeno biti obustavljen saobraćaj u ul. NJegoševa i Šantićeva , te da se saobraćaj u tom periodu preusmjerava ka ul. Kralja Petra I, ul. 9. maja i ul. Petra Bojovoća  u Foči. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane građane da  prisustvuju navedenim aktivnostima. 
     Pozivamo predstavnike medija da proprate navedeni događaj, a izjave za medije će dati načelnik Policijske uprave Foča Velimir Kostović.