Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Brzom reakcijom policijskih službenika lišeno slobode lice za kojim je raspisano 13 potraga

| Istočno Sarajevo | Srijeda, 17. avgust 2022.

 

     Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, 17.08.2022. oko 05,30 časova u mjestu Potkrajevi, opština Pale, nakon dvadesetčasovne potjere lišili su slobode lice inicijala N.V. iz Cazina, za kojim je raspisano 13 potraga za počinjena krivična djela Razbojništvo i Prevare, od kojih tri centralne potjernice, šest operativnih potraga i četiri raspisa o traganju, raspisanih od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i više Kantonalnih MUP-a.

            Takođe, pronađen je putnički automobil Golf 6, koje je koristilo lice N.V. prilkom bjekstva, a za koje je provjerama utvrđeno da je predmet krivičnog djela Prevara.

            O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je kriminalistička obrada lica kao i preduzimanje potrebnih mjera i radnji u sardnji sa drugim organizacionim jedinicama MUP-a RS i Kantonalnih MUP-a.

            Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvaljuje se građanima na saradnji i RU Civilne zaštite RS na pruženoj tehničkoj pomoći u pronalsku lica.