Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Uočen na licu mjesta tokom izvršenja krivičnog djela

| Doboj | Petak, 19. avgust 2022.

 
 Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 18.08.2022. godine, oko 03,00 časa, lišili su slobode lice inicijala V.T. iz Teslića, koje je uočeno na licu mjesta tokom izvršenja krivičnog djela „Teška krađa“.
Policijskoj stanici Teslić, 18.08.2022. godine, oko 02,45 časova, prijavljeno je da se čuje lomljenje stakla u jednom objektu koji se nalazi u Karađorđevoj ulici u Tesliću. Odmah po prijavi su postupili policijski službenici koji su uočili da je na jednoj veterinarskoj ambulanti razbijeno staklo na ulaznim vratima kao i  nepoznato lice sa ruksakom kako bježi sa lica mjesta. Navedeno lice se oglušilo na sva naređenja policijskih službenika da se zaustavi  i isto je sustignuto nakon nekoliko minuta i lišeno je slobode.
U ruksaku kod navedenog lica su pronađeni i oduzeti svi otuđeni predmeti (lijekovi, šprice i sl).
Za navedeno lice postoji i osnov sumnje da je 02/03.04.2021. godine i 22/23.09.2021. godine, izvršilo dva krivična djela „Teška krađa“ na štetu istog objekta.
Protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršena tri krivična djela „Teška krađa“.
Policijska uprava Doboj se zahvaljuje građaninu na blagovremenom prijavljivanju izvršenja krivičnog djela.