Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Lišeni slobode zbog krivičnog djela ,,Krijumčarenje lica“

| Gradiška | Ponedeljak, 28. novembar 2022.

 

Policijski službenici Policijske stanice Srbac, 25.11.2022. godine, lišili su slobode lica inicijala A.A., Dž.E., D.F. i E.B. svi iz Sarajeva, a koji se sumnjiče da su počinili krivično djelo ,,Krijumčarenje lica“.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Srbac, 25.11.2022. godine oko 21,50 časova u mjestu Sitneši, opština Srbac, zaustavili su i kontrolisali vozila i lica A.A. koji je upravljao putničkim automobilom marke „Opel“ , Dž.E. koji je upravljao putničkim automobilom marke ''Citroen'', D.F. koji je upravljao putničkim automobilom marke ''Renault'' i E.B. koji je upravljao putničkim automobilom marke ''VW Passat'', kojom prilikom je utvrđeno da se u vozilima nalaze 24 lica koja svojim izgledom asociraju na migrante bez identifikacionih dokumenata.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio da se nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv lica A.A., Dž.E., D.F. i E.B. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Krijumčarenje lica“.