Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Rasvijetljena tri KD teška krađa

| Banja Luka | Četvrtak, 25. maj 2023.

 

 Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš, 24.05.2023. godine, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, identifikovali su i lišili slobode lica D.D., J.B. i R.S. svi iz Kotor Varoši, zbog postojanja osnova sumnje da supočinila tri krivična djela „Teške krađe“.
Navedena lica, sumnjiče se da su navedena krivična djela počinila na području opštine Kotor Varoš, u vremenskom periodu od januara do 24.05. tekuće godine, na način da su upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovali na vrata i prozore porodičnih kuća i pomoćnih objekata, a potom ulazili u unutrašnjost, gdje su pronalazili i otuđili više komada različitog električnog ručnog alata, sitnog alata, te drugih predmeta, koje su nakon toga prodali drugim licima.  
Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nad licima D.D., J.B. i R.S. izvršena je kriminalistička obrada i nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv navedenih lica biće dostavljen Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.