Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Najave | Informisanje javnosti » Najave

Obilježavanje Međunarodnog dana bezbjednog interneta

| Prijedor | Četvrtak, 06. februar 2020.

       Povodom obilježavanja Međunarodnog dana bezbjednog interneta 07.02.2020. godine, u 10, 00 časova,za učenike srednjih škola,  u prostorijama Centra za kulturu u Doboju, biće održana panel diskusija na temu „Zloupotreba interneta i društvenih mreža.
     
Planirani učesnici nave
denog događaja su: inspektor u Upravi za policijsku obuku MUP-a Republike Srpske  Aleksandar Miladinović, pomoćnik komandira PS Doboj 1 - Ranko Starčević,  inspektor Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj – Dragana Rađa, Visoko poslovna tehnička škola Doboj - Dalibor Damjanović, Centar za mentalno zdravlje - Mira Cvijanović  i Centar za socijalni rad Doboj – Miljana Todić.
      
Prepoznavši značaj preventivnih aktivnosti policijskih službenika, navedeni događaj je organizovan na inicijativu Informatičke sekcije u saradnji sa Savjetom učenika, pedagoško-psihološkom službom,Aktivom prirodnih nauka i Aktivom stomatologa Medicinske škole iz Doboja.
     
Cilj predavanja  je da se učenici  upoznaju i sa svim kategorijama vršnjačkog nasilja, kako ga prepoznati i kako preventivno djelovati te koja su to neprihvatljiva ponašanja i koja su zakonom sankcionisana. 
     Pozivamo predstavnike medija da proprate navedeni događaj.