Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Najave | Informisanje javnosti » Najave

Na području Policijske uprave Prijedor obustava saobraćaja zbog prolaska učesnika Međunarodne biciklističke trke

| Prijedor | Subota, 24. april 2021.

Povodom održavanja Međunarodne biciklističke trke „Beograd - Banja Luka” i prolaska učesnika ove sportske manifestacije područjem koje operativno pokriva Policijska uprava Prijedor, obavještavamo građane da će dana 25.04.2021. godine u vremenskom periodu od 10,00 do 14,00 časova na snazi biti sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnih puteva Prijedor-Kozarska Dubica i Kozarska Dubica - Gradiška.

U navedenom vremenskom periodu sukcesivna obustava saobraćaja biće na snazi i na području Grada Prijedora u ulicama Akademika Jovana Raškovića, Nikole Pašića, Svetosavska, Uskočka, Vojvode Putnika, Vidovdanska, Meše Selimovića, Branislava Nušića i Kozarska, kao i na području Kozarske Dubice u ulicama Cvijićeva, Kninska, Trg Narodnih Heroja, Svetosavska, Kneza Mihajla, Mladena Stojanovića i Preobraženska.

U cilju bezbjednosti svih učesnika sportske manifestacije, kao i učesnika u saobraćaju, apelujemo na vozače da u navedenom vremenskom intervalu koriste alternativne pravce, kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja  ili zastoja u saobraćaju.