Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Najave | Informisanje javnosti » Najave

Realizacija kampanje „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“ Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje će 25. novembra 2022. godine zajedno sa pripadnici Auto moto saveza Republike Srpske, od 08:00 do 10:00 časova u Ulici Trebinjskih brigada, u

| Trebinje | Četvrtak, 24. novembar 2022.

 

 

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje će 25. novembra 2022. godine zajedno sa pripadnici Auto moto saveza Republike Srpske, od 08:00 do 10:00 časova u Ulici Trebinjskih brigada, u blizini kancelarije AMS Republike Srpske, u Trebinju da vrši kontrolu viskoziteta kočione tečnosti, rashladne tečnosti, dubine gazećeg sloja pneumatika, svjetlosno-signalnih uređaja, kontrolu plinske instalacije i kontrolu opreme i pribora vozila.

Kontrola se vrši u okviru realizacije preventivne kampanje „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“ Auto moto saveza Republike Srpske.

Izjavu za medije daće komandir Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje, Bojan Buha u 09:00 časova, na lokaciji kontrole vozila za vožnju u zimskim uslovima.

Takođe, ista kontrola vozila će se vršiti i u Bileći, u Ulici srpske vojske, pored Nestro Petrol pumpe, od 11:00 do 13:00 časova.

Pozivamo medije da isprate navedenu aktivnost