Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

Najave


Povodom obilježavanja 4. aprila – Dana policije Republike Srpske, 03.04.2009. godine u 11,00 časova, sveštenik Srpske pravoslavne crkve služiće parastos poginulim pripadnicima policije Republike Srpske, a pripadnici CJB Doboj će na spomen obilježju ispred zgrade Centra položiti  cvijeće i minutom ćutnje odati počast poginulim pripadnicima policije Republike Srpske.             Polaganju vijenaca prisustvovaće i porodice poginulih pripadnika policije, kao i predstavnici Opštine Doboj, predstavnici Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Opštine Doboj i predstavnici Opštinske boračke organizacije Doboj. U sklopu kulturno-sportskih manifestacija planiranih povodom obilježavanja Dana policije MUP-a RS, na nivou CJB Doboj održaće se Turnir u malom fudbalu i Turnir u stono-tenisu, na kojim će učestvovati po 16 ekipa formiranih na nivou organizacionih jedinica iz sastava Centra.             Turnir u malom fudbalu održaće se na sportskom terenu Banja Vrućica, a Turnir u stono-tenisu u fiskulturnoj sali OŠ „Vuk Karadžić“ u Tesliću. Oba takmičenja održaće se, 03.04.2009. godine sa početkom u 08,00 časova. Nakon finalnog takmičenja,  za tri prvoplasirane fudbalske ekipe biće uručeni pehari,  za tri prvoplasirane stonoteniske ekipe i najboljim pojedinicima  biće uručene diplome, a svim ekipama učesnicama biće dodijeljene zahvalnice za učešće na takmičenju.              Zahvalnice Turnira u malom fudbalu i stonoteniskog turnira biće uručene Opštini Teslić, načelniku opštine Teslić, ZTS „Banja Vrućica“ i OŠ „Vuk Karadžić“, koji su u organizaciji sportskog takmičenja pružili punu podršku PS Teslić, domaćinu ove sportske manifestacije.            

| Doboj | Četvrtak, 02. april 2009. | Opširnije


Povodom  Dana policije Republike Srpske,  sutra, 03. aprila od 12 do 14 časova u krugu Centra javne bezbjednosti I.Sarajevo (Ulica Serdar Janka Vukotića bb, Pale), planirana je akcija „Dan otvorenih vrata“ u okviru koje će građanima biti omogućeno da posjete službene prostorije i upoznaju se sa radom policije, što predstavlja simboličan gest policije u izgradnji odnosa sa građanima. U 13,00 časova, pripadnici Jedinice za podršku demonstriraće nekoliko pokaznih vježbi u koje će biti uključeni i dresirani psi. Osim toga, pripadnici saobraćajne policije će kroz druženje sa djecom predškolskog uzrasta, predstaviti način svog rada i objasniti osnovna pravila u ponašanju djece u saobraćaju. Planirano je i da predstavnici CJB I.Sarajevo polože vijence na spomen ploče poginulim pripadnicima policije.  

| Pale | Četvrtak, 02. april 2009. | Opširnije


  Povodom obilježavanja 4. aprila – Dana policije Republike Srpske, 03.04.2009. godine u 11,00 časova, sveštenik Srpske pravoslavne crkve služiće parastos poginulim pripadnicima policije Republike Srpske, a pripadnici CJB Doboj će na spomen obilježju ispred zgrade Centra položiti  cvijeće i minutom ćutnje odati počast poginulim pripadnicima policije Republike Srpske.             Polaganju vijenaca prisustvovaće i porodice poginulih pripadnika policije, kao i predstavnici Opštine Doboj, predstavnici Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Opštine Doboj i predstavnici Opštinske boračke organizacije Doboj.             Pozivamo predstavnike medija da proprate navedenu aktivnost.             

| Doboj | Četvrtak, 02. april 2009. | Opširnije


  U sklopu kulturno-sportskih manifestacija planiranih povodom obilježavanja Dana policije MUP-a RS, na nivou CJB Doboj održaće se Turnir u malom fudbalu i Turnir u stono-tenisu, na kojim će učestvovati po 16 ekipa formiranih na nivou organizacionih jedinica iz sastava Centra.             Turnir u malom fudbalu održaće se na sportskom terenu Banja Vrućica, a Turnir u stono-tenisu u fiskulturnoj sali OŠ „Vuk Karadžić“ u Tesliću. Oba takmičenja održaće se, 03.04.2009. godine sa početkom u 08,00 časova. Nakon finalnog takmičenja,  za tri prvoplasirane fudbalske ekipe biće uručeni pehari,  za tri prvoplasirane stonoteniske ekipe i najboljim pojedinicima  biće uručene diplome, a svim ekipama učesnicama biće dodijeljene zahvalnice za učešće na takmičenju.              Zahvalnice Turnira u malom fudbalu i stonoteniskog turnira biće uručene Opštini Teslić, načelniku opštine Teslić, ZTS „Banja Vrućica“ i OŠ „Vuk Karadžić“, koji su u organizaciji sportskog takmičenja pružili punu podršku PS Teslić, domaćinu ove sportske manifestacije.             Pozivamo predstavnike medija da proprate navedena sportska takmičenja.  

| Doboj | Četvrtak, 02. april 2009. | Opširnije


Povodom Dana policije Republike Srpske, 4. aprila, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo organizuje sutra, 02. aprila u 12,30 časova u svom Kabinetu (Administrativni centar Vlade Republike Srpske, lamela B, 5 sprat) prijem za penzionisane policajce i pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su ove godine nagrađeni zbog profesionalnog vođenja policijskih aktivnosti, požrtvovanosti, hrabrosti u radu i postignutih rezultata.          Izjave za novinare predviđene su u 13,30 časova.

| Banjaluka | Srijeda, 01. april 2009. | Opširnije


Centar javne bezbjednosti Doboj, organizuje vanrednu Konferenciju za novinare, na kojoj će načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Doboj, Goran Đurković iznijeti iznijeti rezultate rada CJB Doboj na rasvjetljavanju krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i lažno prijavljivanje krivičnog djela.             Konferencija će se održati u zgradi Centra, u petak 27.marta 2009. godine u  12,00 časova.             Pozivamo novinare da prisustvuju Konferenciji CJB Doboj.                

| Doboj | Petak, 27. mart 2009. | Opširnije