Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

Najave


     Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo obići će sutra, 8. aprila 2010. godine u 13,30 časova sa zamjenikom načelnika opštine Prijedor Milenkom Đakovićem novu lokaciju za izdavanje ličnih dokumenata (lične karte, vozačke dozvole i putne isprave) koja je smještena u Stanici javne bezbjednosti Prijedor.  

| Prijedor | Srijeda, 07. april 2010. | Opširnije


U sklopu brojnih kulturno- sportskih manifestacija planiranih povodom obilježavanja Dana policije MUP-a RS, Centar javne bezbjednosti Banja Luka, između ostalih organizuje i Turnir u malom fudbalu na kome će učestvovati ekipe Policijskih stanica Prnjavor kao domaćin turnira, Laktaša, Srpca, Gradiške, Sektora kriminalističke policije, te gosti iz CJB Doboj PS Derventa. Navedeni turnir održaće se danas, 07.04.2010. godine, sa početkom u 12:00 časova, u sportskoj dvorani „Sloga Prnjavor“ u Prnjavoru, a isti će otvoriti komandir PS Prnjavor Boro Tramošljanin. Nakon finalnog takmičenja, za tri proplasirane fudbalske ekipe predviđeno je uručenje pehara, a svim učesnicama biće dodijeljene zahvalnice za učešće na takmičenju. Pozivamo predstavnike medija da proprate navedena sportska takmičenja.  

| Prnjavor | Srijeda, 07. april 2010. | Opširnije


Povodom Dana policije Republike Srpske, u utorak, 6. aprila 2010. godine predviđene su sljedeće aktivnosti: 11,00   U crkvi Rođenja presvete Bogorodice na Rebrovcu služiće se             parastos u spomen stradalih pripadnika MUP RS. 11,30   Predsjednik RS, predsjednik Vlade RS, ministar unutrašnjih poslova RS,             gradonačelnik Banjaluke, te predstavnici Boračke organizacije RS i             Udruženja porodica poginulih i nestalih, kao i drugi zvaničnici RS             položiće vijence na spomen ploču stradalim pripadnicima MUP RS u holu             zgrade Ministarstva unutrašnjih  poslova RS.  12,00   Na Trgu Krajine organizovaće se Tehnički zbor na kojem će građanima biti             prikazan dio opreme MUP RS. 13,00   U Koncertnoj dvorani Banskog dvora održaće se svečani koktel na kojem će             biti uručeno odlikovanje i nagrade policajcima koji su se posebno iskazali u            planskom radu, uspješnoj koordinaciji, stručnosti, profesionalnom vođenju                policijskih aktivnosti, požrtvovanosti i hrabrosti u radu, kao i            postignutim rezultatima.            Izjave za novinare planirane su u 13,30 časova u Pres sali Banskog dvora.

| Banjaluka | Ponedjeljak, 05. april 2010. | Opširnije


Obavještavamo vas da će povodom obilježavanja Dana policije, dana 01.04.2010. godine, u 12,00 sati, na prostoru ispred Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo (Ulica Serdar Janka Vukotića, Pale), pripadnici Jedinice za podršku izvesti pokaznu vježbu sa dresiranim psima za najmlađe osnovce. Akcija pod nazivom „Dan otvorenih vrata“, koja između ostalog, ima za cilj da omogući građanima ulazak u službene prostorije i upoznavanje sa radom policije, jedna je od aktivnosti koju Centar provodi povodom obilježavanja 04. aprila, Dana policije MUP-a RS. Pozivamo Vas da ovaj događaj propratite.

| I.Sarajevo | Četvrtak, 01. april 2010. | Opširnije


U sklopu kulturno-sportskih manifestacija planiranih povodom obilježavanja Dana policije MUP-a RS, Centar javne bezbjednosti Banja Luka, između ostalih organizuje Turnir u malom fudbalu na kome će učestvovati ekipe svih Policijskih stanica SJB Prijedor, Jedinice za podršku Prijedor, Policijskih stanica Novi Grad, Kostajnica, Oštra Luka, Kozarska Dubica, ekipa penzionisanih pripadnika policije i ekipa CJB Banja Luka u sjedištu. Navedeni turnir održaće se danas, 31.03.2010. godine, sa početkom u 09:00 časova, u sportskoj dvorani za Mali fudbal u ulici Aleja Kozarskog odreda u Prijedoru, a isti će otvoriti zamjenik komandira SJB Prijedor Zoran Jež.  Nakon finalnog takmičenja, zamjenik komandira SJB Prijedor, uručiće pehare za tri prvoplasirane fudbalske ekipe, a svim učesnicama biće dodijeljene diplome i zahvalnice za učešće na takmičenju. Pozivamo predstavnike medija da proprate navedena sportska takmičenja.

| Banjaluka | Srijeda, 31. mart 2010. | Opširnije


U sklopu kulturno-sportskih manifestacija planiranih povodom obilježavanja Dana policije MUP-a RS, Centar javne bezbjednosti Banja Luka, između ostalih organizuje pokaznu vježbu Jednice za podršku Banja Luka. Tokom vježbe, pripadnici Jednice za podršku prezentovaće vježbe samoodbrane (poluge, zahvate, bacanja, pritiske), služebenu opremu (pištolje, puške, snajpere, lisice, uniformu, palice, štitove i dr,), i službene pse, te će odgovarati na pitanja zainteresovanih učenika i nastavnog osoblja. Navedena vježba održaće se sutra, 01.04.2010. godine, sa početkom u 12:00 časova, na parking prostoru CJB Banja Luka, u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića. Pozivamo Vas da prisustvujete ovom događaju.

| Banjaluka | Srijeda, 31. mart 2010. | Opširnije